Forside
Oversigtsplan
Faciliteter
Opstaldnings priser
Nyheder
Aktiviteter
Team Rendsborggaard
Staldens Heste
Galleri
Fald af listen
Campionatslisten
e-mail me

 

Nyheder 2009:

 

 

Cecilie & Safir til stævne:23. april 2009

Lørdag d. 18. april var Cecilie til dressurstævne på Fuglesanggård. Her startede hun LA2 & LA3 på Safir. Det blev til henholdsvis 64 % og 62 %.

Sofie & Max til dressurstævne:15. april 2009

Lørdag d. 11. april var Sofie og Max til stævne i Greve Rideklub, hvor de startede deres første stævne sammen, efter at Sofie fik Max i December. Der red en LC1 til flotte 61 %.

Cecilie & Safir til stævne i MSR:2. april 2009

Søndag d. 29. marts startede Cecilie og Safir igen mod hestene, denne gang på MSR, hvor de red LA3. De gav de store heste baghjul, ved at ride et flot program til 64 % som gav dem sejeren i klassen. Stort tillykke.

 

Cecilie & Safir til stævne:24. marts 2009

Søndag d. 22. marts var Cecilie/Safir til stævne i ØSR. Her startede de LA1 og LA2. Alle LA klasserne var slået sammen, så der var mange starter i klassen. Cecilie starter nu mod heste, da hun er faldet for aldersgrænsen. Cecilie og Safir gjorde det super godt, og red LA1 til 65 % og LA2 til 62,9 %. Det rakte både til en 2. og 3. plads, kun slået med 1 point. Super flot, og dejligt at se at ponyerne også kan være med mellem hestene. Vi ønsker stort tillykke.

Cecilie skal starte igen i næste weekend på MSR. Vi ønsker held og lykke.

 

Cecilie & Safir starter mod heste: 12. marts 2009

Så har Cecilie startet sit første stævne på safir mod de store heste. Det gjorde de i Havdrup Rideklub, hvor de red LA1 & LA2. safir gik over alt forventning rigtig fint, trods hun ikke har været ude og starte siden November sidste år. Desværre var dommeren ikke enig, og så er det jo ikke så meget man kan stille op.

Cecilie/Safir skal starte igen på ØSR d. 22. marts, vi ønsker dem held og lykke.

Jack og Jonas er begge blevet solgt, vi ønsker deres nye ejere held og lykke med dem.

Line og Plet til dressurstævne: 10. februar 2009

Lørdag d. 24. januar var Line ude og starte D-stævne i dressur på Midtsjællands Rideklub. Her startede de LC2. Plet var desværre ikke optimalt gående, men det blev alligevel til 59 %.


Nyheder 2008:

Endnu en ny hest i stalden:  31. december 2008

Så kan vi byde endnu en ny hest og dens ejere velkommen i stalden. Vi byder velkommen til Sofie og Maria, og deres hest Max, som de fik i juelgave i år. Vi håber i vil blive rigtig glade for at være på Rendsborggaard, og vi øsnker jer stort tillykke med jeres nye hest.

Rendsborggaard Hestepension ønsker alle et godt nytår.

Ny pony i stalden: 17. december 2008

Så kan vi byde velkommen til vores nye pensionær Louise, og hendes Pinto hoppe Tiggi, som er en kat. I pony. Vi håber i vil blive rigtig glade for at være på Rendsbborggaard.

Line og Plet til dressurstævne:17. december 2008

Lørdag d. 13. december var Line og Plet til dressurstævne i Vindinge Rideklub, hvor de startede LC cup. her red Line en LC2, og det opnåede flotte 64 % og en 4. plads.

Stort tillykke med den flotte placering.

Cecilie & Safir til landsstævne i Skive:12. december 2008

Torsdag d. 20. november drog Cecilie, Hanne, Per og Safir, ud på en lang køretur til Skive. Sammen med dem var også familien Wagner, og deres pony, Pigall.

Cecilie/Safir skulle starte deres første landsstævne, og da der ikke var mange stævner tilbage, måtte de altså tage turen på 300km. til Skive, hvor der udover at være landsstævne i dressur for ponyer, også blev afholdt Rosenparaden, for alle 16 årige rytter, der er faldet for aldersgrænsen i år.

Efter ankomsten til Skive, torsdag aften blev ponyerne installeret i en stævnestald, hvor ponyerne i starten fandt det meget farligt, da taget pga. den kraftige vind, larmede noget. Efter lidt aftentræning, var både ponyerne og pigerne klar til stævnet, som begyndte fredag.

Fredag startede klasserne først senere på dagen, så der var god tid til at se en masse ponyer først. Cecilie/Safir startede fredag PRI, lørdag PRT og søndag PRI. Udover det deltog Cecilie også i rosenparaden lørdag aften, som udover at være en utrolig kold aften, også var en meget vemodig aften, da rigtig mange ponyryttere skulle sige farvel til deres ponytid, som uden tvivl har været helt fantastisk.

Søndag eftermiddag blev alting pakket sammen, og ponyerne læsset, og så gik turen ellers hjemad. Det var uden tvivl en super fed tur, med rigtig mange gode oplevelser.

Landsstævnet i Skive, var også Cecilie og Safirs sidste stævne sammen som ponyekvipage, da Cecilie er faldet for aldersgrænsen, for at ride pony.

 

Stævne i Vindinge & Hvalsø: 12. december 2008

Søndag d. 9. november startede Line/Plet D-stævne i dressur i Vindinge Rideklub. Her red de LC1 til 63,75 % hvilket rakte til en flot 4. plads. I LC2 gik det endnu bedre, og de red til flotte 65,22 % hvilket gav dem en flot 3. plas. Vi er i stalen helt overbevist om at Line snart bliver dressurrytter for alvor.

Stort tillykke med de flotte resultater.

Samme dag startede Cecilie/Safir ved et C-stævne i Hvalsø, hvor de red PRI.

Weekend i stævnernes tegn: 4. november 2008

I denne weekend var hele 3 ryttere fra rendsborggaard ude og starte. Desværre blev de ikke til nogen placeringer i denne omgang. Cecilie/Safir lagde ud med fredag aften at starte deres første PRI, til C-stævne i MSR. Safir var desværre alt andet end medgørlig, og der indløb en del fejl i programmet. Igen lørdag var det på MSR det gik løs, denne gang var det Cecilie N/Oliver der skulle starte. De red rideprøve I og II, men Oliver var rigtig i drillehumør, alligevel blev det til 2 fine programmer til henholdsvis 62 % og 61 %. Line/Plet startede også lørdag, de var dog taget til Kildebrønde, hvor det var springningen det gjaldt. Det var første gang Line og Plet startede, efter en længere stævnepause, og det gjorde de rigtig flot. De red en flot 0 runde i LC, og fik desværre 4 fejl i omspringningen.

I næste weekend skal Line/Plet starte D-stævne i dressur i Vindinge, mens Cecilie/Safir skal starte C-stævne i dressur i Hvalsø.

Safir til medaljeridning: 30. oktober 2008

Søndag d. 26. oktober startede Cecilie/Safir ved New Forest foreningens Medaljeridning i dressur. Her red de sølv (LA2) og guldklassen (LA4). For at opnå medalje skulle der rides til min. 60 %. Hele søndagen væltede regnen ned i stride strømme, så det var en masse våde ekvipager, der kom til start. I sølvklassen opnåede Cecilie og Safir 64 %, og fik hermed sølvmedaljen, som kun 4 ud af de 12 startende ekvipager opnåede. Det blev ydermere til en flot 3. plads i klassen. I guldklassen indløb der desværre et par fejl, da Safir rigtig var i hopla, men det lykkedes dem alligevel at opnå guld, med en procent på 61 %, og hermed blev de 1. uplaceret. Klassen blev vundet af Safirs halvsøster, Lulu e. Park´s Tambour. Safir fik også bronze medaljen med hjem, som hun automatisk opnåede, da hun blev B- pony.

Sort tillykke med de flotte resultater.

 

Dressurstævne i Vestsjællands rideklub: 25. oktober 2008

Lørdag d. 18. oktober red Cecilie stævne i Vestsjællands Rideklub. her startede hun LA3 og LA4. Safir var helt oppe på dupperne, og det blev desværre til nogle fejl, som kostede dem sejeren i LA3én, da de blev slået med kun 1 point, og opnåede 64 %. I LA4 opnåede de 65 % og vandt klassen.

Stort tillykke.

Stævne på Strøgården: 13. oktober 2008

Lørdag d. 11. oktober var Cecilie/Safir til stævne på strøgården. Her red de LA4 og LA6 . Alle LA klasserne var slået sammen, og Cecilie og Safir red to ridt til henholdsvis 60 % (LA4) og 60,5 % (LA6) hvilket resulterede i at de vandt klassen, og sørme også blev nr. 2.

Stort tillykke med de flotte resultater.

Safir er blevet B-pony: 09. oktober 2008

Onsdag d. 8. oktober red Cecilie/Safir C-stævne i Vallø. Her startede de deres første LA6. de havde kun nået at træne programmet i 2 dage, da de oprindeligt skulle have redet LA5. Målet var bare at komme godt igennem programmet, og det må man sige de gjorde. det blev til et super flot ridt, som blev belønnet med hele 65,67 % hvilket gjorde at Safir blev B-pony, i første forsøg, og nu er kvalificeret til landsstævner. Og ikke nok med de, så formåede de skam også at vinde klassen.

STORT tillykke med det flotte resultater.

 

 

Velkommen til Starlight: 09. oktober 2008

Så kan vi byde velkommen til Lisette og Cecilie T´s nye pony Starlight. Starlight er en welsh pony på 3 år. Vi ønsker jer velkommen tilbage, og tillykke med den nye hest.

 Billede: Starlight

C - stævne i Fakse: 02. oktober 2008

I weekenden d. 27. og 28. september, var Cecilie i Fakse, hvor hun startede til deres C-stævne i dressur. Lørdag red Cecilie/Safir LA1 og LA4. Stævnet blev afholdt idendørs, hvilket ikke lige passede Safir, som havde langt mere travlt med at kigge på de farlige dressurhegn, og porten. I LA1 opnåede de 62 % og blev 1. uplaceret. Senere red de deres 2. LA4, hvor de opnåede 59 %.

Søndag var safir lang bedre tilpas i ridehallen, så her blev det til flotte 63 % og en flot 2. plads i LA2, kun slået med 2 point. I LA4 red de til 62 % og fik en flot 3. plads.

Tillykke med de flotte resultater.

 

Cecilie & Safir til stævne på ØSR: 02. oktober 2008

Lørdag d. 20. september startede Cecilie/Safir til ØSR´s dressurstævne. Her red de LA2, til 60 %, hvilket gjorde at de vandt klassen.

Stort tillykke med det flotte resultat.

Stævne i Vallø: 15. september 2008

Meget tidligt søndag morgen red Cecilie N og Cecilie stævne i Vallø rideklub. Her lagde lille Cecilie ud med at starte Rideprøve II på Oliver. Det gjorde de super flot, og det blev til flotte 65 % og med det blev de 1. uplaceret. det var kun anden gang Cecilie var til stævne på Oliver, så det må siges at være super flot. Bagefter red "store" Cecilie LA2 og LA3 på Safir. Safir var en smule friskere end sidste weekend, men der manglede stadigvæk lidt energi. det blev til 63 % i begge klasser, hvilket gjorde at de vandt LA2én.

Tillykke med de flotte resultater.

På lørdag skal Cecilie starte Safir på ØSR.

 

 

 

Cecilie & Safir til stævne på Epona:9. september 2008

Lørdag d. 6. september red Cecilie stævne på Epona Rideklub. Her startede hun LA2 og LA4.

Da der ikke var andre starter i de to klasser end Cecilie og Safir, blev de slået sammen en LA1. Det havde regnet rigtig meget om natten, så banerne var rigtig våde, og mudrede. I LA2én blev det desværre til et par fejl i galop programmet, da Safir var meget træt. Bagefter startede de deres første LA4, som forløb fint, dog med et par enkelte fejl. Cecilie og Safir opnåede 62 % i LA2, og 61 % i LA4, hvilket gjorde at de vandt klassen, og samtidig også blev nr. 2 ( kun slået af sig selv)

Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater.

I næste weekend er der stævne i Vallø, hvor både Cecilie N/Oliver og Cecilie/Safir skal starte. 

 

Cecilie & Safir til stævne på FUGL: 2. september 2008

I weekenden startede Cecilie og Safir ved Fuglesanggaards udvidet klubstævne i dressur. Her red de klassen LA1-LA3 for pony. Cecilie og Safir startede LA2, og så debuterede de også i LA3. Det gjorde det i fantastisk stil, i det de opnåede hele 72 % i deres første LA3, og dermed vandt klassen suverænt. I LA2én opnåede de 68 % og blev nr. 2 ( kun slået af sig selv )

Stort tillykke med de flotte resultater.

I næste weekend starter Cecilie og Safir på Epona, hvor de skal ride LA2, og deres første LA4.

 

 

Nye heste i stalden: 2. september 2008

Så kan vi byde velkommen til vores to nye pensionærer. Det er Dina og Lone, men deres to friser Jack & Charlie. Jack er en femårs vallak, mens Charlie er en vallak på 2 år. Vi byder jer hjertelig velkommen, og håber i vil få det rigtig godt på Rendsborggaard.

 

Ruth til kåring: 2. september 2008

Mandag d. 11. august var Ruth til DV´s hoppekåring i Vallensbæk. Jeanette og Ruth har trænet rigtig hårdt hele sommeren frem mod kåringen, så vi var alle rigtig spændte på hvordan det ville gå.

Ruth blev rigtig flot kåret i RDS, og opnåede følgende karakterer:

Ridelighed/Villighed/Gålyst: 7,5

Gangarter i dressur disciplin:

Skridt: 7

Trav: 7

Galop: 7,5

Kapacitet: 7

Springevner:

Galop: 7,5

Teknik: 5

Kapacitet: 5

Helhed: 7

Beskrivelse: Udtryksfuld, knap højtstillet og lidt umarkeret hoppe med god bevægelse.

Stort tillykke til Jeannet og Ruth.

 

 

Epona nr. 3 ved DISM 2008: 20. august 2008

I weekenden d. 9-10 august blev der afholdt distriktsstævne i dressur, b.la med DISM for pony hold. Fredag blev stævnet aflyst pga. meget regn, så lørdag eftermiddag, var Cecilie og Safir for første gang i ilden, som sidste rytter på Eponas hold, ved distriktsmesterskabet. Cecilie og Safir red LA1, og med en samlet procent på 61 % var de med til at sikre Epona en flot 3. plads ved årets mesterskab. Stor tillykke til alle rytterne. Holdet bestod foruden Cecilie/Safir af, Camilla Hylager/Lolita, Kathrine Hoxer/Vasehøjs Kashi og Cathrine Hansen/Ringo.

Søndag morgen var Cecilie og Safir igen til start. I løbet af natten var det kommet meget regn, og det regnede da også igen søndag morgen, så det var en noget våd oplevelse, men det tog alle med godt humør. Cecilie og Safir lagde ud med at ride LB2, og selvom Safir ikke var særlig glad for vandet, blev det til 68 % og en flot sejr. Cecilie startede også Epona Cup, hvor Safir var en smule mere villig til at få våde fødder, her blev det til 67,9% og hermed vandt de klassen. Stort tillykke med de flotte placeringer.

 

 

Hestival 2008: 1. august 2008

I denne uge afholder Solrød rideklub igen Hestival. I år skulle Cecilie starte distriktsstævne i Solrød, både tirsdag, onsdag og torsdag. Da Cecilie har været kommet til skade, var det ikke mange dage hende og Safir nåede at træne, før det gik løs.

Tirsdag lagde de ud med at starte LA1. Der var ingen tvivl om at både hest og rytter var påvirket af varmen, men det blev alligevel til et stabilt ridt, som blev belønnet med 67 % Der var rigtig mange starter i alle klasserne i Solrød, men Cecilie og Safir løb flot med sejren i klassen! Efter flere timers ventetid red de LA2, hvor Safir tydeligvis var meget træt. Det blev dog til 62 % og en delt 2. plads.

Onsdag morgen var de igen i ilden, denne gang gjaldt det LA1. Her red de til 66 % og sluttede på en fornem 3. plads. Igen torsdag startede de, denne gang LA2, og her var det tydeligt at hest og rytter var trætte efter 3 dages stævne. Det blev dog til 62 %

Stort tillykke med de flotte resultater!

I næste weekend tager Cecilie og Safir til 3 dages C-stævne på Epona, hvor de b.la. skal ride DISM for hold. Vi ønsker jer held og lykke.

 

 

 

Favel Ronja: 23. juli 2008

Så har vi måtte tage afsked med Ronja, der i en alder af 21 år, desværre fik problemer med benene igen. Ronja var alderspræsident i stalden, og efter mange gode år, valgte Ronjas ejere af give hende fred.

Hvil i fred.

Nye heste i stalden: 23. juli 2008

Så kan vi byde velkommen til to nye pensionære, nemlig Natascha med hendes dejlige knabstrupper vallak Fidus, og Heidi og hendes Holsteiner vallak Remmerdor. Vi byder jer hjertelig velkommen, og håber i vil få det rigtig godt her på Rendsborggaard.

Desuden er en af Mettes heste, Corona kommet til Rendsborggaard, hvor Cecilie skal ride den sommeren over.

 

 

Ny ridehusbund: 23. juli 2008

Så har vi fået ny ridehusbund i ridehallen. det er en bund der består af grus og ridebaneflis. Vi glæder os rigtig meget til at benytte den fremover.

 

Ponyfestival 2008:

Igen i år afholdte Epona Rideklub ponyfestival. Ponyfestivalen er altid et dejlig stævne at komme til, og et rigtig godt sted at ride sit første stævne. i år havde Rendsborggaard 3 ekvipager repræsenteret ved stævnet. Cecilie N skulle starte sit første stævne på Oliver. Oliver har ikke været til stævne i mange år, men han nød det i fule drag, og opførte sig som om han var 3 år igen. Efter lidt forvirring kom Cecilie og Oliver i gang, og det red rideprøve I til 70 % og blev første uplaceret. I rideprøve II var de total seje og red til hele 76 % og fik bl.a. 10 for en øvelse! Med dette flotte resultat vandt de suverænt klassen. Stort tillykke!!

Cecilie og Safir skulle også starte ved stævnet. Safir har holdt en lille stævnepause, men var tilbage i topform, og fik en 2. plads i LA1 med 67 %. også i LA2 blev det til en flot ridt, og selvom Safir var træt, blev det til 67 % og 1. uplaceret.

Også Line og Plet skulle ud og prøve kræfter af med dressuren. Plet er jo ellers en springpony, men det gjorde det super flot, og blev nr. 3 i rideprøve II med 69 % og fik en flot 4. plads i LC1 med 65 %. Stort tillykke!

Søndag stod den på springning, og her var Line og Plet det eneste der skulle starte. Det red LB og LA. I LBén blev det til en ærgerlig bom, men ellers en super flot runde. I LA startede det rigtig flot ud, men desværre var banen blevet glat efter alt regnen, og Plet styrtede over en trippelbar. Heldigvis kom hverken hest eller rytter til skade.

Vi ønsker stort tillykke med alle de flotte resultater.

 

Billede 1: Cecilie R & Safir

Billede 2: Cecilie N & Oliver

 

Billede 3: Cecilie N & Oliver

Billede 4: Cecilie R & Safir

 

Billede 5: Cecilie R & Safir

Billede 6: Cecilie N & Oliver

 Billede 7: Line & Plet

 Billede 8: Line & Plet

Roskilde Dyrskue 2008:

Efter en veloverstået eksamen, tog familien Rendsborg til Roskilde dyrskue d. 6. juni. Igen i år skulle Cecilie og Safir være med i NF showet. Som altid red det generalprøve torsdag aften, inden det for alvor gik løs fredag. Igen i år, var det super solskinsvejr, og meget varmt. Temaet for dette års show, var Halloween, og det var igen i år et show med utrolig flotte kostumer. Cecilie og Safir var vampyr, og red i dressurkvadrillien. Efter 4 hårde og lange dage, siger vi tak for endnu et dejligt show på Roskilde Dyrskue.

Se mange flere billeder fra dyrskuet, i galleriet.

 

 

Jeanette og Ruth til stævne på ØSR:

Jeanette og Ruth var endnu engang helt super, og vandt både LC3 og LB1 for hest, til ØSR´s klubstævne i dressur, med henholdsvis 69 % og 65 %

Stort tillykke!

Jeanette & Ruth sejrede i Vallø: 27. maj 2008

Lørdag d. 24. maj var Jeanette og Ruth til klubstævne i Vallø Rideklub. Her startede de LC3, samt deres første LB1.

Det gjorde det super flot, hvilket resulterede i, at de vandt begge klasser med 65 %.

Stort tillykke med de flotte resultater. 

Cecilie & Safir til DISM i D3: 22. maj 2008

Søndag d. 18. maj var Cecilie og Safir til det individuelle distriktsmesterskab for ponyer i dressur. Safir gik som en drøm på opvarmningen, men da hun kom på banen slog det klik for damen, og hun præsterede at galoppere det meste af programmet, og hun fik endda også sneget et par fine bukkespring og hop ind. Så det blev desværre ikke til nogen placering til Cecilie og Safir denne gang.

 

Cecilie & Safir deltager igen i år, til NF showet ved Roskilde Dyrskue. Husk endelig at ko forbi og sig hej, og se det flotte show, "Grev Dracula invitere til party".

Line & Plet til ponygalop:

Lørdag d. 17. maj var Line og Plet taget ind til Klampenborg galopbane, hvor de skulle starte ponygalop, for kat. II. Line og Plet havde trænet flittigt op til løbet, og selvom Plet løb mod fuldblodsponyer, gjorde hun det rigtig flot. Line, Plet og resten af heppekoret fra Rendsborggaard, havde en super hyggelig dag på Klampenborg, hvor der var fart over feltet.

 

Stævne weekend for mange Rendsborggaard ryttere: 8. maj 2008

I weekenden d. 3.-4. var stævneweekend for rigtig mange af rytterne fra gården. På Epona var der klubstævne i både dressur og spring, hvor både Cecilie, Jeanette, og Line startede.

Lørdag morgen lagde Jeanette og Ruth ud med at starte LC1 og LC3 på Epona. Det gjorde de i super stil, og vandt LC1 med 66,3 % I LC3 red de igen et super flot program, denne gang til 67,9 som rakte til en flot 2. plads.

Senere på dagen red Cecilie og Safir en LA1. Det var bestemt ikke Safirs dag, og i stedet for at være dressurhest, forsøgte hun i stedet at springe over dressurhegnet. Så det blev desværre ikke noget særlig vellykket program fra deres side af.

Senere skulle Cecilie ride klubmesterskab på hele 3 ponyer. Hun lagde ud med at starte Hr. Safir i en LC1. Det blev til at rigtig flot program til 62,5 % Cecilie startede også Valentino i en LC1, som de red til 61,3 % Til sidst red Cecilie LA2 på sin egen Safir, til 61,3 %

Søndag red Line spring på Plet. Det startede LC og LB. I LCén blev det til en ærgelig bom på sidste spring, og i LBén blev det til 2 ærgelig stop.

Stort tillykke til alle rytterne.

 

 

Billede 1 & 2: Cecilie & Vindegården´s Shining Safir

 

Billede 3 & 4: Cecilie & Safir

 

Billede 5: Cecilie & Valentino

Billede 6: Jeanette & Ruth

 

Billede 7: Cecilie & Valentino

Billede 8: Jeanette & Ruth

 

Billede 9: Line & Plet

Billede 10: Jeanette & Ruth

Billede 11: Line & Plet

Cecilie & Safir til dressurstævne i Vindinge: 8. maj 2008

Lørdag d. 27. april red Cecilie og Safir C-stævne i Vindinge Rideklub. Her red de LA2. Selvom Safir var meget vild, lykkes det dem at blive kvalificeret til Distriksmesterskabet i dressur, i slutningen af maj.

Stort tillykke med det.

Cecilie & Safir til dressurstævne i Darup:8. maj 2008

Cecilie & Safir har været til dressurstævne i Darup. Her red det LA1 og LA2. Safir kiggede meget, og pga. et sår i munden havde hun kun været longeret og redet i bidløs trense op til stævnet, så hun gik ikke optimalt. I LA1 blev det til 65 %, mens det i LA2én blev til 63 %.

Cecilie & Safir til dressurstævne: 13. april 2008

I denne weekend var Cecilie & Safir til dressurstævne på Epona og Greve Rideklub. Her skulle de begge dage ride LA1 & LA2.

Lørdag red de på Epona rideklub, hvor klasserne LA1, LA2, & LA3 var slået sammen til en klasse. I LA1 red de til 64% (den højeste procent i LA1én)  selvom Safir var meget vild. Senere red de deres første LA2 hvor Safir teede sig rigtig vild, så det blev desværre til en del fejl. Da alle resultater var lagt sammen, blev det til en fin 4. plads.

Søndag startede de igen LA1 & LA2, denne gang i Greve. I LA1 gik det rigtig fint, og Safir var lagt mere velopdragen end dagen før. Det blev til flotte 68% som gav dem sejren i klassen. Klasserne LA2-PRI var slået sammen, så der var hård konkurrence i næste klasse. I deres anden LA2 blev det til flotte 65% (højest procent i LA2én) og selvom Safir var meget træt, blev det til en fornem 2. plads.

Stort tillykke med det flotte resultater.

   

  

  

  

Line & Plet til sløjfespring: 13. april 2008

Lørdag d. 12. april var Line & Plet til sløjfespring i Vestervang Rideklub. Her startede de 80cm. og 90cm. De blev til 4 ærgerlige fejl i 80cm. Det var Line og Plets første 90cm. og her blev det til 12 fejl.

Tillykke.

Cecilie & Safir til dressurstævne: 13. april 2008

Lørdag d. 29. April var Cecilie og Safir til C-stævne i Algestrup Rideklub. Her startede de LB3 & LA1.

I LB3én gik Safir fint, og det blev til 64 % og en 2. Plads. I LA1 var Safir til gengæld en værre vild basse, så der indsneg sig et par fejl.

Tillykke.

Mange nye heste i stalden: 13. april 2008

Der er kommet en masse nye heste i stalden. Vi skal b. la byde velkommen til Katrine og hendes kat. I pony Luceno, Camilla med hendes fjordhest Bailey, samt Astrid og Signe der har hesten Domino.

Så kan vi også byde velkommen til Igor som har en højde på 187cm. og hans ejere Connie og Michelle.

Vi byder alle vores nye pensionærer velkommen og håber i vil få det godt på Rendsborggaard.

Billede 1: Miss Domino

 

Simone og Hr. Safir til stævne: 19. marts 2008

I weekenden mens flere af os var i Herning til hingstekåring, var familien Sørensen til Stævne i Vestervang Rideklub. Her red Simone og Hr. Rideprøve I og LC1 både lørdag og søndag. Lørdag lagde de super flot ud med at vinde rideprøve I, med 68,89% I LC1, red de til 59 %

Søndag var det sløjfedressur, så alle ekvipager der red over 60% fik en sløjfe. Først red Simone og Hr. Safir rideprøve I til hele 72% Super flot! Senere efter lang ventetid red de LC1 til 53,8%

Tillykke med de flotte resultater.

Høhække på alle jordfoldene:   8. marts 2008

Så har vi fået høhække ud på alle jordfoldene, så hestene kan få halm, uden at det blæser rundt over det hele. Hestene er rigtig glade for dem, som det kan ses på billederne.

 

Cecilie & Safir gjorde comeback: 2. marts 2008

I denne weekend startede Cecilie og Safir deres første stævne efter 5 måneders stævnepause, pga. en meget lang sygeperiode og genoptræningsprogram. Men endelig var Safir klar, så de lagde ud med at ride en LB1, til Hvalsøs distriktsstævne lørdag d. 1. marts. Det var kun deres andet C-stævne, men det klarede de i flot stil, og vandt klassen med 67 % Sådan skal det gøres!

Søndag red de klubstævne i Køge Sportsrideklub. Her startede de deres anden LA1. pga. meget få startet, var klassen slået sammen med en LA6, så der var hård konkurrence. Selvom Safir kiggede en del i ridehuset, blev det til en fint program, som blev belønnet med 70 %, hvilket gjorde Cecilie og Safir til suveræn vinder af klassen.

Stort tillykke med de flotte resultater.

 

Nye heste i stalden:  2. marts 2008

I løbet af den sidste uge er der kommet hele 2 nye heste i stalden. Der er Irish Dancer (Basse) som er en lille smugle større, nemlig 173cm. Basse er en Dansk Varmblod, på 8 år, som er ejet af Maria Christensen. Maria har lige købt Basse. Stort tillykke med ham.

Der er også kommet en anden Dansk Varmblod i stalden, nemlig Helsegårds Ruth, som er ejet af Jeannette. Ruth er en hoppe på 7 år.

Vi byder jer velkommen til Rendsborggaard, og håber i bliver rigtig glade for at være her.

Simone & Hr. Safir til sløjfedressur: 14. februar 2008

Søndag d. 10. februar var Simone & Hr. safir til sløjfedressur i Vestervang Rideklub. Her skulle de starte Rideprøve I. Da det var et fastelavnsstævne, var de flot klædt ud som indianer. Simone og Safir red et super flot program til 71 % hvilket var dagens højeste.

Stort tillykke.

 

Line & Plet til springstævne i MSR: 3. februar 2008

Lørdag den 2. februar var Line og Plet til springstævne I MSR. Her skulle de starte LC og LB. I LCén blev det desværre til en uheldig bom, mens de i LBén red to flotte nulrunder. Desværre var det ikke hurtigt nok til en placering.

 

 Cecilie T & Simone til stævne: 3. februar 2008

Lørdag den 26 januar 2008, var Cecilie T og Simone til dressurstævne i MSR,, hvor de skulle starte rideprøve1.

Simone med Hr. Safir red til flotte 63 % Cecilie T der startede sit første stævne med Easter vandt klassen med 73 %

Stort tillykke.

 

Foto af Jan Thorud

 


Nyheder 2006/2007:

Team Rendsborggaard til springstævne i Himmelev: 30. december 2007

Fredag d. 28. december var Isabella, Line og Cecilie til springstævne i Himmelev Rideklub, der afholdte årets sidste sløjfespringsstævne. Isabella skulle starte Marquis i 40cm. og 50cm. og det var første gang Marquis var til stævne. Det tog han i stiv arm, og sprang to flotte runder, desværre med en ærgelig bom i den første klasse og to stop i den anden. Line og Plet startede 70cm. og 80cm. Det blev til en flot nulrunde i 70cm. og i 80cm. som var Line og Plets første, blev det til en ærgelig bom. Cecilie og Jonas startede 80cm., hvor de red en flot nulrunde. I 90cm. blev det desværre til to stop.

Tillykke til jer alle.

 

Rendsborggaard Hestepension ønsker alle et godt nytår.

Line og Plet til sløjfespring i Tune: 19. november 2007

Søndag d. 18 november var Line og Plet til sløjfespring i Tune Rideklub. Her startede de 60cm. og 70cm. De red to flotte nulrunder, og fik dermed to sløjfer med hjem.

Tillykke.

 

Cecilie og Jonas til sløjfespring i Darup: 1. november 2007

Søndag d. 28. oktober red Cecilie sløjfespring i Darup Rideklub, på Jonas. De startede 70cm. og 80cm. og det blev til to flotte nulrunder.

Tillykke.

 

Samme dag blev der afholdt 3. og sidste afdeling af klubmesterskabet på Epona Rideklub, som både Cecilie og Isabella rider for. Desværre havde Tipi tabt en sko, så Isabella kom ikke til start. Det gjorde Cecilie heller ikke, da Safir desværre har fået en ryg og nakke skade, vis omfang vi endnu ikke kender.

Velkommen til Plet: 14. oktober 2007

Lørdag d. 13. oktober kom der ny hest i stalden. Vi byder velkommen til Plet og hendes ejer Line. Vi håber i bliver rigtig glade for at være på Rendsborggaard.

Cecilie og Jonas til stævne på TEAM: 14. oktober 2007

I weekenden d. 13. og 14. oktober var Cecilie til stævne på TEAM Hedegården med Jonas. Lørdag startede de for sjov Rideprøve I, da Jonas jo ikke rigtig er nogen dressurpony, men Cecilie mente de kunne være sjovt at have ham med. De klarede de dog super flot, og red til 68% og blev 1. uplacerede ud af 20 starter.

Søndag var Jonas mere på hjemmebane, da der var springning på programmet. Her startede de 70cm. og 80cm. som var sløjfespring. I 70 blev det til en flot nulrunde, og en ærgerlig bom i 80.

Tillykke.

 

 

Cecilie og Safir vinder LA1: 7. oktober 2007

Lørdag d. 6. oktober var Cecilie og Safir til dressurstævne i Greve Rideklub. Her skulle de starte LB3 til bedømmelse, da der ikke var andre starter, og bagefter deres første LA1. Stævnet blev afholdt udendørs, med rigtig dårlig bundforhold, hvilket gjorde at Safir var meget usikker i LB3én. Det blev lidt bedre i LA1én men bunden gjorde at de ikke fik vist deres bedste. Det lykkedes dog alligevel for dem at vinde deres første LA1.

Stort tillykke.

 

 

Sløjfespring i Tune:

Søndag d. 30. september var Cecilie til sløjfespring i Tune rideklub, med Safir og Jonas. Cecilie startede 60cm. og 70cm. på Safir. I 60cm. blev det til en bom, da Safir have meget travlt. I 70cm. blev det til en hurtig og fejlfri runde. Jonas skulle startede 70cm. og 80cm. I 70cm. blev det til en super nulrunde, og et enkelt stop i 80cm.

 

Cecilie & Simone til stævne: 17. september 2007

Lørdag d. 16. september var Cecilie og Safir på Epona rideklub, hvor de startede 2. afd. af klubmesterskabet, som de red LB3. Safir var lidt sløv, og det bar programmet også præg af, men alligevel opnåede de flotte 65,9 % hvilket rakte til en 2. plads.

Stort tillykke.

Søndag d. 16. september startede Simone og Hr. Safir klubstævne i Køge Rideklub. Her red de LC1 og LC2. I LC1én havde Hr. Safir besluttet sig for at han absolut ikke ville ind på banen, men til sidst fik Simone ham ind, der var de dog allerede diskvalificeret. I næste klasse gik de meget bedre, og de opnåede flotte 60 %

Stort tillykke.

Den 30. september skal Cecilie starte sløjfespring i Tune Rideklub, med Safir og Jonas. Vi ønsker held og lykke.

Ny hest i stalden: 16. september 2007

Efter at have kigget på en del heste, var det lykkedes Dorte at finde ny hest, eller rettere sagt pony. Dorte har nemlig købt en New Forest hoppe på 8 år. Odbjergs Facet hedder skønheden. Facet stod helt oppe i Jylland, og man kan vidst rolig sige at det var noget af en tur hun var ude på, før hun landende på Rendsborggaard. Dorte og hendes veninde Trine var ovre for at hente Facet, men pga. voldsom blæst, var broen lukket. De blev ved med at flytte tidsgrænsen, og til sidst, klokken 23.30 måtte Cecilie og Per, hjemmefra skaffe noget opstaldning i Nyborg. Heldigvis var de rigtig søde at tage imod dem i Nyborg rideklub. En stor tak til dem. Søndag morgen landede de endelig hjemme på Rendsborggaard. Sikke en tur!

 

St. Hestedag: 6. september 2007

Weekenden d. 1. & 2. september blev der afholdt Store Hestedag på dyrskuepladsen. Begge dage skulle Cecilie og Safir op og ride Showet "Pirates of the Caribbean". Selvom forholdene var rigtig dårlige, blev det til to hyggelige dage, med rigtig fine shows, og en masse pirater!

Søndag var Isabella også på St. hestedag, for at udstille hendes 3 års DSP hingst. Det gik super godt, og den skønne fyr gik på fløjen, med 9 i helhed og 8 i gangarter, samt blev udtaget til konkurrencen om dagens hest.

Stort tillykke.

 

  Per som pirat

Næste weekend skal Simone og Hr. Safir til stævne i Køge Rideklub, hvor de skal starte LC1 og LC2. Cecilie og Fru. Safir skal starte 2. afd. af klubmesterskabet på Epona Rideklub.

Vi ønsker begge ekvipager held og lykke.

Undervisning: 6. september 2007

Så er vi startet op med undervisning på Rendsborggaard igen. Det er Mette Lodberg, som både underviser i dressur og springning. Mette er kanon dygtigt, og der er efterhånden rigtig mange af Rendsborggaards ryttere der deltager i undervisningen.

Cecilie & Safir til stævne i Kildebrønde: 27. august 2007

I weekenden den 25. & 26. august var Cecilie og Safir til dressurstævne i Kildebrønde Sportsrideklub. Lørdag startede de 1. afd. af KSR cup, som der ed i en LB2 og så startede de deres første LB3. I LB2en blev det til 70% og en 1. plads. Lb3en som først startede nogle timer senere gik rigtig godt, Safir var bare super gående og de blev også til flotte 73%, hvilket gjorde at Cecilie og Safir blev 1. uplaceret. Søndag red de 2. afd. af KSR cuppen, som de red til 66% og vandt klassen. Dermed vandt de også den samlede KSR cup.

Stort tillykke!

 

Cecilie & Safir til DISM for hold 2007:

Den 10. & 11. august red Cecilie og Safir deres første distriktsstævne. Fredag red de LB2, hvor Safir desværre var lidt træt, men det blev et fint program, som blev belønnet med 63% hvilket rakte til en delt 2. plads. Lørdag oprandt med masser af regn, og banerne nede på Epona stod stort set under vand overalt. Cecilie skulle ride Distriktsmesterskab for hold, hvor de red for Rideklubben Epona. Selvom banerne stod fuldstændig under vand, gik Safir rigtig fint. Cecilie & Safir var suverænt bedst på holdet, i det de red til 65% Desværre slog den allersidste rytter Epona mede 0,6 % så holdet måtte tage til takke med en 4. plads.

Tillykke med den flotte debut.

 

Så lykkedes det endelig, efter tre gange nede hos dyrlægen at få Tipi i fol. Hun er ifolet med pinto hingsten Samondo. Vi ønsker Isabella et stort tillykke.

Farvel Pejcos: 6. august 2007

Mandag d. 30. Juli måtte vi tage afsked med Marie Louises pony Pejcos. Efer at have været i dyrlægebehandling i en meget lang periode, da Pejcos have problemer med benene, og ikke selv kunne danne ledvæske, kom dyrlægen igen efter at Pejcos have stået endnu 3 mdr. uden forandring. Der var derfor ikke mere at gøre for ham. Hvil i fred.

Solrød Hestival 2007: 30. juli 2007

I dag deltog Cecilie & Safir ved Solrøds Hestival. De startede LB1, og det var tydeligt at Safir ikke havde været ude og starte i lang tid, og hun kiggede derfor en del inde på banen, men gik ellers et pænt og stabilt program. Vejrguderne var desværre ikke med stævnet, og det meste at tiden væltede regnen ned. Cecilie & Safir red til 67% og vandt hermed klassen.

Stort Tillykke.

 

 

Invielse af ny springbane: 22. juli 2007

Lørdag d. 14 juli blev det tid til at indvie Rendsborggaards nye springbane. Springbanen er blevet bygget bag ridehuset, 20x40 med samme gode bund, som på vores anden udendørsbane. Da staldens "springheste" er skadet, måtte Cecilie op på selveste Oliver, som var blevet trænet op til dagen. Selvom Oliver ikke har været sprunget særlig meget siden han blev forfangen for 2 år siden, så var han i rigtig hopla, og nød turen i fulde drag. Isabella var også med, på Marquis som aldrig havde set en bane med så mange spring før. Det tog han dog i stiv arm, og tog da også nogle kæmpe spring. Vi glæder os rigtig meget til at tage den nye bane i brug.

 

 Snoren klippes over, og den nye springbane indvies.

  

Hestene på sommergræs: 22. juli 2007

Så blev det endelig tid til at hestene kunne komme på døgnfold. Det nyder de i fulde drag, se bare billederne.

Farvel Rebecca: 11. juli 2007

Torsdag den 5. juli måtte vi desværre tage afsked med Rebecca. Rebecca havde fået konstateret Kissing Spine og da de behandlinger hun fik ikke virkede, valgte Dorte at give hende fred.

Rebecca var så dejlig en hest, hun passede altid på flokken ude på folden, sammen med sin slyngveninde Dixi, som hun næsten ikke kunne undvære. Hvil i fred.

 

Roskilde Dyrskue 2007: 11. juli 2007

Weekenden den 8-10. juni blev Roskilde Dyrskue afholdt. Her fra stalden skulle to af ponyerne med, nemlig Easter og Safir som skulle deltage i det store show "Pirates of the Caribbean" med omkring 50 heste. Allerede torsdag blev der pakket, vasket og pudset til den helt store guld medalje, og ved totiden var de klar til afgang. Ponyerne blev læsset og så var det ellers af sted til dyrskuepladsen, Her gik begge ponyerne igennem dyrlægetjekket, og så blev det placeret i deres bokse, i en af de mange teltstalde, der var beregnet til showhestene. Desværre havde Easter og Safir fået bokse i hver deres ende af stalden. I starten var ponyerne lidt oppe og køre over alt postyret, men faldt senere til ro. Om aften red Isabella og Cecilie generalprøve, og så var alt klar til det store show. Fredag startede dyrskuet, og da pigerne først skulle ride kl. 19.30 var der masser af tid til at se på det hele. Showet gik super godt, og var meget populært blandt tilskuerne. Lørdag blev showet forsinket hvilket gjorde at de først red kl. 22.45 hvor det stort set var helt mørk. Søndag red de så det sidste show i en bagende hede omkring kl. et, og på det tidspunkt var det slet ikke til at være nogen steder pga. varmen. Også i staldene var der meget varmt og efter at hestene var blevet vasket og kølet godt ned, gik turen hjem. Vi takker for endnu en dejlig oplevelse på Roskilde Dyrskue. "Pirates of the Caribbean" er blevet inviteret til at ride på Stor Hestedag i starten af september, så her vil det endnu engang være muligt at se det flotte show.

  

Cecilie og Safir som monsterpirat                                                                   Per som pirat!

 

Isabella/Easter & Cecilie/Safir som de farlige monsterpirater!

 

Safir i stalden                                                                                                                                    Holdet bag, "Pirates of the Caribbean"

Her er en lille historie om dyrskuet, fra Cecilie som ejer Easter: 

I dagene op til Roskilde dyrskue, blev vi ringet op og spurgt om Isabella med Tipi måtte låne Easter til opvisningen på dyrskuet, for en af de andre New Forest ponyer var sprunget fra. Til at starte med syntes jeg det var en rigtig dårlig ide, men som vi fik snakket om det syntes jeg alligevel at det kunne være sjovt og også sejt, at min pony skulle optræde på dyrskuet som monster pirat.

Torsdag den 7/6 tog min mor over i stalden for at hjælpe med at pakke sammen, Hanne gjorde de sidste kostumer klar. De var blevet ret flotte med skalder, tang og hvad der ellers skulle til for at blive, en rigtig monster pirat.

Isabella og Cecilie badede Easter og fru. Safir så de skinnede.

Min mor tog med da de kørte af sted til dyrskue pladsen.

Fru. Safir og Easter blev dyrlæge kontrolleret. Derefter fandt de deres bokse i showteltet, hvor de fik dem etableret.                                            

Fredag eftermiddag drog min mor, far, søster og jeg af sted til Roskilde for at se det fine hesteshow, solen stod højt og det var varmt, jeg var ret spændt på at se hvordan Easter ville opføre sig i alt det tumult, men det så ud til at han tog det meget pænt.

Da vi kom, var de ved at gøre klar, de så rigtig flotte ud da de red af sted i deres kostumer.

Nede på opvarmnings banen var der meget støvet, men det gav en god stemning så det virkede mere uhyggeligt.

Så skulle showet starte, kanonen blev skudt af og hestene begyndte at ride ind, musikken spillede og en fortæller fortalte historien om Kaptajn Jack Sparrow og hans eventyr, det var vildt flot med alle de fine kostumer og skinnende heste og der i det sidste akt kom Easter og fru. Safir de var bare så gode sammen og jeg nærmest råbte til min mor, se der er Easter, min pony er med, det er bare helt vildt sejt.

Jeg vil rigtig gerne selv prøve at være med engang, når jeg bliver lidt dygtigere.

                                                                   Hilsen og vrinsk Cecilie med Easter

 Tak for denne gang

Cecilie og Safir til dressurstævne på ØSR: 2. juni 2007

Lørdag d. 2. juni var Cecilie og Safir igen til dressurstævne. De skulle starte LB1 og deres første LB2. Desværre kom de alt for sent af sted, så det blev ikke til meget mere end 15min. opvarmning, så derfor var deres ridt i LB1 ikke helt på plads, men alligevel blev det til en flot 2. plads. I LB2é var det mere klar, og det blev til 67% og en flot sejr! Stort tillykke.

 

 

På Torsdag drager Cecilie og familien Rendsborg af sted til Roskilde dyrskue med Safir. De skal ride med i det store hesteshow hvor de sammen med NF, DSP og DV skal opføre Pirates of the Caribbean. Da der pludselig var en der meldte fra showet, fik Cecilie lokket Isabella til at tage pladsen, sammen med Easter som hun har fået lov at låne. Kom endelig op og kig, det bliver et super show, med Per som pirat :)

Stævne på Strøgården: 31. maj 2007

 I pinsen var der dressur og springstævne i Rideklubben Strøgården, og flere af rytterne fra Rendsborggaard skulle ride.

Lørdag morgen lagde Cecilie ud med at ride Rideprøve I på Jonas. Jonas har aldrig gået dressurstævne før, men Cecilie mente at den lille springpony skulle prøve noget nyt. Det gik også rigtig godt, og det blev til en flot 3. pads.

Senere på dagen skulle Cecilie og Safir starte deres første LB1. De havde kun nået at ride programmet en gang, og Safir havde kun været redet i en uge, pga. sin skade. Det gik super godt, og selvom Safir var meget frisk blev det til 68% og en flot 1. plads! Bagefter red Rikke Rideprøve I og II på Zeus. Det var første gang Zeus var til stævne, men det tog han i stiv arm, og gik to rigtig flotte programmer til henholdsvis 62% og 63%

Igen søndag stod den på dressur. Her red Cecilie og Safir LC3 og LB1. Det blev til flotte 70% i LC3, som de også vandt, samt 67% i LB1, hvor de også vandt klassen. Isabella og Tipi startede LC1 trav og LC1, men Tipi ville hellere løbe stærkt og springe, så hun var meget kåd, men det blev til to fine programmer.

Mandag skulle Cecilie og Jonas starte LC og LB. I LCén syntes Jonas ikke om at havde Cecilie på ryggen, så hun fik ellers lov til at tage et spring alene!! Heldigvis skete der ikke noget, og Cecilie var hurtigt oppe på hesten igen, og klar til at ride hendes og Jonas første LB. Her blev det til to flotte fejlfrie runder, hvilket gav dem sejren i klassen.

Stort tillykke til alle.

 

 

 

I næste weekend skal Cecilie og Safir starte LB1 og LB2 på Østsjællandsrideklub. Held og Lykke.

Ny hest i stalden: 31. maj 2007

Vi byder velkommen til New Forest ponyen Easter Fun, samt hans ejere Lisette, Cecilie & Isabella. Vi håber i vil få det godt på Rendsborggaard.

 

Isabella & Tipi til klubmesterskab: 31. maj 2007

Den 20. maj var Isabella og Tipi til 1. afd. af klubmesterskabet i spring, for hest på Epona Rideklub. Det gik rigtig godt, og tipi var flyvende, men desværre glemte Isabella banen, så det blev til 4 ærgerlige fejl.

 

Sløjfespring i Darup:

Så har springtøserne igen været af sted til sløjfespring, denne gang i Darup. Cecilie og safir startede 60cm. og 70cm. Safir var meget hidsig, så det blev desværre til 4 fejl i begge runder. Isabella og Tipi red 70cm. og 80cm. og det gjorde de rigtig godt! Det blev til en nulrunde i 70cm. og 4 ærgerlige fejl i 80cm. Cecilie og Jonas startede 80cm. og 90cm. men det var bestemt ikke Jonas dag, så i 80cm. nægtede han fuldstændig at springe. i 90cm. kæmpede Cecilie en brav kamp, og det endte med to ærgerlige nedslag.

Tillykke.

Cecilie & Hr. Safir til stævne: 17. maj 2007

I weekenden d. 12. & 13. maj, var Cecilie til dressur stævne i Kildebrønde sportsrideklub. Få dage inden stævnet, kom Safir uheldigvis til skade og fik en kodeledsforvridning, og kunne derfor ikke komme til start. Derfor fik Cecilie lov til at låne Hr. Safir til stævnet. De nåede at træne sammen i 3 dage, og så var det ellers af sted til stævne. Selvom vejrguderne ikke helt var med os, gik det rigtig godt. Begge dage red de LC-1 trav, og vandt begge klasser med henholdsvis 68,2 % og 69,5%

Super godt gået! Tillykke.

  

  

Søndag d. 20. maj skal Isabella starte 1. afd. af klubmesterskaberne i spring, på Epona rideklub. Held og Lykke.

I pinsen er der klubstævne i dressur og spring på Strøgården. Her skal Cecilie/Jonas, Cecilie/Safir, Isabella/Tipi, og Rikke/Zeus starte. Vi ønsker jer held og lykke.

Velkommen til Tanholms Bugatti: 10. maj 2007

Tirsdag d. 8. maj kom Cecilies nye hest til stalden. det er en super dejlig hoppeplag på 10mdr. ved navn Bugatti. Bugatti er DV og efter Blue Hors Armano. Hun har et utrolig dejligt sind, og så er der ingen tvivl om at damen kan trave! Så der findes vidst ikke en bedre erstatning for Corynia, end Bugatti.

Stort tillykke med hende, vi håber du vil få en masse gode stunder med hende.

Cecilie & Jonas til springstævne i Himmelev: 9. april 2007

Cecilie og Jonas var i påsken til springstævne i Himmelev rideklub. Det var deres første start sammen, siden december 2006, og de skulle starte LD og LC. I Ldén red de en fejlfri hovedrunde, men fik desværre en nedrivning i omspringningen. I Lcén blev det også til 4 fejl i omspringningen.

 Cecilie & Jonas i LDén.

 

Isabella & Cecilie til stævne på TEAM Hedegården: 3. april 2007

Lørdag d. 31. marts var Cecilie/Safir og Isabella/Tipi til dressurstævne på TEAM Hedegården. Cecilie og Safir startede deres anden LC3, og det gik rigtig godt. De red til 68,75% og vandt klassen. Det var Isabella og Tipis´første dressurstævne sammen, og det gik rigtig godt for dem. De startede Rideprøve II og LC1.

Vi ønsker tillykke til begge ekvipager.

  

 Se mange flere billeder fra stævnet, i galleriet.

 

Skærtorsdag skal Cecilie og Jonas til Himmelev og starte LD og LC. Vi ønsker jer held og lykke.

Cecilie & Safir til dressurstævne i Tune: 19. marts 2007

I weekenden var Cecilie og Safir til dressurstævne i Tune rideklub, hvor de skulle starte deres første LC3. De havde kun nået at træne programmet få gange, så det var rigtig spændende. Lørdag oprandt med voldsomt blæsevejr, og det ruskede godt i ridehuset, hvilke Safir også syntes var meget farligt. Safir var lidt anspændt i hele programmet men ellers gik det fint. Parret red til 66,25% og det var nok til at give dem sejren ud af de 21 ekvipager der var i klassen. Så kan det ellers være at der var noget at være stolte og glade over.

Stort tillykke.

 

 

Den 31. marts skal Cecilie/Safir og Isabella/Tipi til Team hedegården og starte dressur. Cecilie & Safir skal starte LC3 og Isabella & Tipi Rideprøve II og LC1.

Vi ønsker jer held & lykke.

Nye heste i stalden: 2. marts 2007

Så er der igen kommet nye heste i stalden. Denne gang byder vi velkommen til Anna Marie, og hendes to heste Bailey og Miss Littledot (Mathilde)

Vi byder også velkommen til Sofie, og hendes pony Anton. Vi håber i vil få det godt på Rendsborggaard.

  

Anton                                                                            Bailey  

Mathilde

Velkommen til Paw: 12. februar 2007

Så er der kommet ny hest i stalden. Velkommen til Paw, som er en vallak på 17 år, og 155cm. Paw ejes af Pia, Simones mor (Hr. Safir) Velkommen til jer, vi håber i vil blive et rigtig godt team.

Der er næsten gået sport i at vinde dette års fald af liste. Vi glæder os rigtig til alle de flødeboller :) Så både den, og championatslisterne, her på siden.

Team Rendsborggaard til kostumespring: 12. februar 2007

Søndag d. 11. februar var Isabella/Tipi, Rikke/La Vie og Cecilie/Safir til sløjfespring i Tune. Jonas blev desværre syg et par dage før stævnet, så han måtte blive derhjemme. Udover at være et sløjfespringsstævne, var det med udklædning, og pigerne var rigtig seje. Rikke var klædt ud som baby, Cecilie som barbie/prinsesse, og Isabella i pyjamas. Cecilie & Safir sprang 60cm. & 70cm. og det blev til 2 nulrunder. Både Isabella og Rikke red 70cm. og 80cm. og det blev til en nulrunde, til Rikke og La Vie i 70cm. I 80cm. fik de desværre en enkel bom, men La Vie sprang rigtig flot! Isabella og Tipi fik en ærgerlig bom i begge klasser. Det blev desværre ikke til så mange billeder, pga. voldsomt snevejr.

Tillykke med resultaterne.

 Cecilie & Safir som barbie!!!

Cecilie & Safir til stævne i Kildebrønde: 7. februar 2007

Den 3. februar var Cecilie til stævne i Kildebrønde med Safir. Det var deres første stævne siden august, og Safir var også rigtig i hopla. De red LC-2 til 71,7 % hvilket rakte til en 1. plads.

Tillykke!

 

 

Næste weekend skal Rikke/La Vie, Isabella/Tipi og Cecilie/Jonas & Safir til kostumespring i tune. Vi ønsker jer held & lykke.

Velkommen til Dorte & Rebecca: 1. februar 2007

Vi har fået ny hest i stalden nemlig Rebecca, som er en DV hoppe på 14 år. Rebecca bliver ejet af Dorte Serup. Velkommen til jer :) Vi håber at i vil blive rigtig glade for at være på Rendsborggaard.

 

Farvel Følle:

Torsdag d. 11 Januar 2007 måtte vi desværre tage afsked med Familien Rendsborgs elskede hoppe Bøgedals Corynia, til dagligt kaldet Følle. Følle var en fantastisk hest, så lærenem og altid så glad. Vi vidste alle at Følle kunne være noget af en vildbasse, men hun var alligevel altid, så sød og blid. De få gange hun nåede at blive redet, viste hun sig som en fantastisk hest, med vilje og masser af talent. Hver gang der var løsspring, slog Følle sig løs, med et fantastisk springtalent. Vi kendte alle Følle, som hesten der for det meste kun stod på to ben, altid i gang med de vildeste krumspring.

Dyrlægerne kunne ikke gøre mere for Følle, hun havde fået flere skader i ryggen og nakken, som måske var kommet af nogle af det vilde stunts hun har lavet ude på folden. Det blev valgt, at Følle skulle havde fred, for hun var ikke en hest, der bare skulle gå på folden og lave ingenting. Følle blev kun 4 år, og der var alt for meget af denne verden, hun ikke nogede at opleve.

Vi vil altid mindes dig Følle, og du vil altid blive husket, som den fantastiske smukke hest du var.

 

 

 

 

Team Rendsborggaard til stævne i Himmelev:

Fredag den 29. december tog et par af tøserne fra Rendsborggaard af sted til sløjfespringsstævne i Himmelev Rideklub. Det var Rikke/La Vie, Isabella/Tipi, og Cecilie/Jonas.

Alle ekvipagerne startede 70cm. & 80cm.

Det var første gang nogensinde at La Vie var til stævne. Det tog han rigtig flot, og det blev til to rigtige fine runder, desværre med et par bomme. Rigtig godt gået! Cecilie og Jonas red en flot nulrunde i første klasse, og i næste klasse fik de nogle stop og Jonas kom desværre til skade på banen, så de måtte udgå. Det ser heldigvis ikke ud til at være så slemt, så vi håber Jonas snart er klar igen. Isabella og Tipi red to rigtige flotte runder, desværre med 4 fejl i begge klasser. Tipi sprang ellers utrolig flot, og rigtig højt over springene. Rendsborggaard havde helt sikkert også det bedste heppekor, og hvis der havde været en konkurrencen om det, så var der ingen tvivl om at Lene havde vundet :)

Tillykke til alle ekvipagerne med de fine resultater.

 

Juleshow i stalden:

Den 10. December 2006 afholdte vi juleshow på Rendsborggaard. Vi startede med en kostumespring, hvor rytterne skulle springe både uden og med bøjler. Der var blevet lavet rigtig mange flotte og farvestrålende spring. Fire ekvipager var med, Rikke/La Vie, Isabella/Tipi, Marie Louise/Pejcos, og Cecilie/Jonas. Vinderen blev Cecilie og Jonas, tæt efterfulgt af Isabella og Tipi. Bagefter var der en hestequiz for de mindre børn. Alle klarede det rigtig flot! Quizzen blev vundet af Therese og Julie. Inden der blev serveret æbleskiver og glög, var der hestevognskørsel. Cecilie kørte med Oliver, som var pyntet rigtig fint. Alle børnene var ude og få en tur, og til sidst var der æbleskiver, glög, slik ovs. i rytterstuen.

Rendsborggaard takker for en dejlig og hyggeligt dag.

 

 

 

Velkommen til nye heste i stalden:

Så er der efterhånden kommet en hel del nye heste i stalden. Vi kan nu byde velkommen til Christina med hendes DV hoppe Dixi, og så kan vi endnu engang byde velkommen til Lenes røde heste, Zeus, Dina & Bolette, som også stod her sidste vinter, sammen med La Vie. Så har familien Kildelund ( Jan & Lis, med børnene Sara, Julie & Laura) lånt en pony, ved navn Cantos. Cantos er en rigtig dejlig kat. II, som vi håber i vil få utrolig meget glæde af. Velkommen til jer alle.

Billede 1: Cantos

Billede 2: Dixi

 

Bolette, Zeus & Dina

Velkommen til Pejcos:

Så har vi fået endnu en ny beboer i stalden, nemlig Pejcos som er Maries ny pony. Pejcos er en kat. I pony blanding. Stort tillykke med ham, vi håber du vil blive rigtig glad for ham.

Nye heste i stalden:

Vi byder velkommen til Isabella og hendes to heste Tipi og Marquis, samt Lina og hendes hest Lukas.

Velkommen til Rendsborggaard, vi håber i vil få det rigtig hyggeligt hos os.

 

Indian Tipi & Kristinedals Marquis

 

Lukas Don Hurricane

Stævne på Strøgården:

I denne weekend var Cecilie til stævne i rideklubben Strøgården. Lørdag startede Cecilie spring på Jonas og Safir. Det gik fint, de red nogle rigtige fine runder.

Søndag var det dressuren det gjalt, her skulle Cecilie starte LC1 og LC2 på Safir. Det var deres første LC2, men det forhinderde dem ikke i at vinde begge klasserne, men hendholdsvis 74,2 % og 67,8 %

Stort tillykke!

Sløjfespring i Tune:

Så har Cecilie været til sløjfespring i Tune rideklub, med Safir og Jonas.

Det gik rigtig godt og det blev til tre fejlfrie runder, ud af fire.

Tillykke med resultatet.

Cecilie, Safir & Jonas til stævne i SOLR:

I weekenden har Cecilie været til stævne i Solrød rideklub.

Fredag lagde Cecilie og Safir ud med at starte 1. afdeling af SOLR mini cup for pony. Det gik rigtig godt, faktisk så godt at de vandt klassen med 71 % Det bragte dem i spidsen for cuppen, da 2. afdeling skulle rides lørdag morgen. Igen her gik det  rigtig godt, og de vandt igen klassen, denne gang med 68 % Med disse flotte resultater, blev de også den samlede vinder af SOLR mini cup  for pony!

Stort tillykke med det!

 

Søndag var det springningen der stod på programmet. Her skulle Cecilie og Jonas starte LD og LC. I LDén blev det til to nul runder. Cecilie valgte at trække sig fra LCén pga. verjet, og den glatte bane.

Safir til hoppekåring:

Weekenden d. 24-25 Juni skulle Safir stilles til New forest hoppekåring. Kåring gik over to dage, og kåring foregik i Ringsted sportsrideklub . Det var et rigtig flot sted, med gode faciliteter og vejret var skønt.

Safir blev mønstret af sin gamle ejer Karina, som gjorde det rigtig flot! Selvom der var rigtig meget vente tid, klarede Safir det rigtig flot. Hun blev kåret i 2. klasse A.

Tillykke!

Billede: Safir & Karina

 

 

  

Ponyfestival på Epona 2006:

Så gik det endnu engang løs ved Eponas ponyfestival. Hvert år afholder Epona dette hyggelige ponystævne, og igen i år var der rigtig mange tilmelde. Vejret var for en gang skyld med os, og det var nogle rigtig varme dage, og vi fik da kun et par dråber regn lørdag formiddag.

Lørdag skulle Cecilie starte med Oliver og Safir. Simone skulle også starte med hendes Safir (Hr. Safir)

Dagen startede tidligt, Cecilie og Oliver lagde ud med at vinde mønstringen og blive nr. tre i agility mod alle de store etter ponyer! Oliver var rigtig sød, trods der også blev væltet en kegle  :)

Så var det Simone og Hr. safirs tur. Simone har været på ferie og derfor har de ikke fået trænet så meget. Men de klarede det rigtig godt, selvom Simone syntes der skulle være en ekstra slangegang i programmet :) Det red rideprøve I til 62,78 %

Cecilie og Safir startede LC-1 og Safir syntes banen var rigtig farlig, og især dommeren! Cecilie red til  61,25 hvilket der rakte til en fin 4. plads.

Cirka fire timer senere var parret igen på banen denne gang til rideprøve II som de vandt med 67,73 %

 

Søndag stod den på springning, og her skulle Cecilie starte med både Jonas og Safir.

Safir lagde ud med at gå en fin nul runde i sløjfespring, og bagefter startede de deres første LD. De klarede Safir rigtig godt, med to flotte nulrunder. Jonas gik også LD, desværre med 4 fejl i omspringningen. Igen i LC fik Jonas fire fejl.

Tillykke til alle ekvipagerne!

 

 

 

 

Endnu en sejr til Cecilie & Safir:

Cecilie &  Safir var lørdag d. 10 Juni til dressurstævne i Greve Rideklub. De skulle kun starte en klasse den dag. Safir viste sig endnu engang fra sin bedste side og de vandt klassen med omkring 67 %.

I næste wekkend skal Cecilie afsted begge dage til Eponas Ponyfestival med Oliver, Jonas & Safir!

Simone og Hr. safir skal også derned og starte dressur lørdag.

Held & Lykke til alle ekvipagerne!

Cecilie & Safir kom, så og sejrede:

Cecilie & Safir har været til stævne i rideklubben Strøgården. Lørdag red det to springklasser. Det var første gang Safir skulle gå en springklasse med omspringning i. Det klarede hun til UG og de vandt klassen! I næste klassede fik de desværre 4 fejl i omspringningen.

 

Søndag skulle de så til deres første dressurstævne. Safir gik rigtig fint, og vandt den første klasse med 76,67 %

I den næste klasse var Safir en smule træt, da der var to timer imellem klasserne, men hun gik igen fint, og sørme så, om de ikke også vandt denne klasse!!

Stort tillykke til Cecilie & Safir.

 

Cecilie & Safir på Roskilde dyrskue 2006:

Så er dette års Roskilde dyrksue forbi. I år deltog Cecilie og Safir for første gang. Safir var med som showhest, og Cecilie skulle ride hende i det store hesteshow, hvor New forest foreningen opførte "Narnia". De havde brugt rigtig meget tid på at øve, og nu gik det altså løs.

Allerede torsdag kørte Hanne, Cecilie, og Per afsted med Safir, til dyrskuepladsen. her kom hun ind i sin boks, og så blev der ellers trænet en sidste gang. Fredag aften var de så inde i den store ring for første gang. De gik rigtig fint, selvom Safir var lidt bange for den høje musik. Igen Lørdag red de et rigtig godt show. Søndag blev showet desværre aflyst pga. vejret.

 

              

 

Cecilie og Safir til træning, torsdag

Safir & Jonas til sløjfespring i Tune Rideklub:

Så  var Cecilie endnu engang afsted til stævne. Denne gang sløjfespring i Tune. safir sprang 40 og 50cm.  Hun var fejlfri i begge klasser. Jonas sprang 70 og 80cm. og fik desværre fejl i begge klasser.

Så er der kommet nye billeder i galleriet.

Springstævne på Epona:

Så  var Cecilie afsted til springstævne i rideklubben Epona, med både Safir og Jonas. Safir skulle springe to sløjfesprings klasse, hvilke hun gjorde rigtig flot, det blev til en nul runde og en runde hvor Safir desværre rev det sidste spring ned. Cecilie red dog en re-start og her gik Safir endnu en nulrunde. Så var det Jonas tur. Han skulle springe LD og her blev det til to nulrunder.

Pga. sygdom måtte Cecilie aflyse et par stævner i påsken men igen i weekenden, skal hun afsted med både Safir og Jonas til sløjfespringsstævne.

Tillykke!

 

Velkommen til Hr. Safir:

Så er der kommet en ny hest i stalden. Velkommen til Simone, hendes forældre og ponyen Safir. Da der nu er to ponyer med samme navn, bliver de kaldt Hr. og Fru. Safir.

D. 2 April var Cecilie til stævne med Jonas og Safir. Det var Safirs allerførste stævne og det tog hun helt med ro! Hun sprang rigtig fint og de sluttede med 4 fejl. Cecilie red også Jonas, det blev til 4 fejl i den ene klasse og 0 fejl i den anden. Tillykke. I næste weekend skal Cecilie til springstævne med både Safir og Jonas.

Billeder af Corynia som føl:

Så er der blev fundet nogle billeder af Corynia som helt lille, og sådan en dejlig lille hest, skal hele verden da se. Allerede dengang var Corynia god til at stå på to ben, og lege vild hest! På billeder er Corynia henholdsvis 4 og 5 mdr.

Corynia her på 4 mdr.                                                 Allerede dengang var hun vild med mad!

Corynia 5mdr. gammel og på to ben!                           Med fuld fart på!

Masser af nye billeder på vej:

Så er der masser af nye billeder på vej! Både fra vores juleshow, foldene, ovs. Der vil også snart komme flere opdateringer på hjemmesiden.

Ny hjemmeside:

Så har vi fået ny hjemmeside. Vi er stadigvæk i gang med at bygge den op, og arbejder på hurtigst muligt at få den færdig. Den nye E-Mail er webmaster@team-rendsborggaard.dk

I er meget velkommen til at skrive, hvis i på nogen måde oplever at der er problemer med hjemmesiden.


 

 


|Forside| |Oversigtsplan| |Faciliteter| |Opstaldnings priser| |Nyheder| |Aktiviteter| |Team Rendsborggaard| |Staldens Heste| |Galleri| |Fald af listen | |Campionatslisten|